Hvorfor jeg også hiver meg på blogg bølga?

Jeg har lenge vært på leting etter en blogg som viser hva forskjellige kles butikker, som BIKBOK, har fått inn. Ikke hva som KOMMER, men klær som ALLEREDE er inne. På bikbok.no kan du sjekke ut hva som kommer, men noen ganger er yndlings plagget ditt forsinket å da er det greit med denne bloggen. Har også hørt frustrasjonen av andre at når du har så masse annet du har å gjøre i hverdagen at så klart blir det tiltak å gå fram å tilbake til butikken får å se om plagget ditt har kommet. Derfor kommer jeg til å poste ut om når vi får inn plagg jeg vet dere venter på, om ett it-plagg kommer inn igjen etter det fløy ut av butikken bare på ett par dager, og om kampanjer vi har masse av som kanskje ikke folk alltid får med seg. send meg gjerne ønsker om jeg skal si ifra når ditt yndlings plagg er i butikk:)
Men som sagt sies er jeg også fra Stvg å har bodd all over nedre Norge, å skal studere mote i NEW YORK til høsten, så har masse på hjertet:) Og nevner også hva jeg syns gutta burde shoppe:D Feel free to follow this tiny personal blogg. love love


søndag 14. mars 2010

DENIM JAKKE TIL MANNFOLKA!


(trykk på bilde for STORT!)
Jeg mener at alle gutter måå ha IHVERTFALL en denim jakke nå til våren/sommeren!! En lys og en mørk. Levis har egentlig alltid hatt bra utvalg i denim jakkerbåde mørke å lyse så anbefaler sterkt at du tar turen innom nærmeste butikk. Den andre jakka er fra wrangler-bluebell.. Har ringt å plaget folka som jobba i butikken annenhver dag om når den kom inn, fordi jeg ville ha kloa i den jakka alle ville ha. Men jeg ble liiitt skuffa! Trodde den skulle være mye finere! Med tanke på at det bare kom inn under 6stk at den skulle være litt ekslusiv.. hmm... Men fin for di som liker litt detaljer, slitt å hullete:)
Kommer du til å investere i en denimjakke??

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar