Hvorfor jeg også hiver meg på blogg bølga?

Jeg har lenge vært på leting etter en blogg som viser hva forskjellige kles butikker, som BIKBOK, har fått inn. Ikke hva som KOMMER, men klær som ALLEREDE er inne. På bikbok.no kan du sjekke ut hva som kommer, men noen ganger er yndlings plagget ditt forsinket å da er det greit med denne bloggen. Har også hørt frustrasjonen av andre at når du har så masse annet du har å gjøre i hverdagen at så klart blir det tiltak å gå fram å tilbake til butikken får å se om plagget ditt har kommet. Derfor kommer jeg til å poste ut om når vi får inn plagg jeg vet dere venter på, om ett it-plagg kommer inn igjen etter det fløy ut av butikken bare på ett par dager, og om kampanjer vi har masse av som kanskje ikke folk alltid får med seg. send meg gjerne ønsker om jeg skal si ifra når ditt yndlings plagg er i butikk:)
Men som sagt sies er jeg også fra Stvg å har bodd all over nedre Norge, å skal studere mote i NEW YORK til høsten, så har masse på hjertet:) Og nevner også hva jeg syns gutta burde shoppe:D Feel free to follow this tiny personal blogg. love love


torsdag 25. mars 2010

Snart April!

Sorry at jeg ikke har lagt ut noen kule klær i det siste til dere kanskje 10 som faktisk leeser selve bloggen;) Håper jo at det faaktisk er fler (elsk) ikke sant Solveiiiig; lovelove:D haha!!

Nå har jeg akkurat spist en utrolig god middag! veldig stolt at jeg nesten må si det; freste ferske champingjonger (haha, vet det ikke skrives sånn, men det uttales jo sånn:D) og spinat i panna, tok det vekk fra panna, stekte kjøttdeig, tilsatte fersk hakka tomater og spagetti saus, tok oppi spinaten og soppen, og helte alt over en dash av spagetti!! WOW!! Er så dæven flink å lage mat! Men bare av å til! Så nå sitter jeg ved kjøkkenbordet døøds mett å klarer ikke bevege meg fra denne harde tre/strå stolen!

Men tilbake til KLÆR! <3 Denne uka har det kommet utrolig masse fint!! *HJELP!!* Legger ut noen bilder av klær JEG syns er verdt å få med seg! Inkl. ett bilde av meg, men en ny hvit t-skjorte som sånn haalveis er gjennomsiktig på siden, men sinnsykt deilig passform og fantastisk stoff og til bare 149kr!!! Slenger og ut noen av småtingen vi har, som vi kaller det, ASS. Ikke ÆSS som i rompe Ronny!! Men A S S! :D Men tror nesten jeg må legge meg nå, utrolig trøtt! Men HURRA for Dag Erik, Jean og Susanne som har bursdag idag!:D
STOOOR NESTEN-FREDAGS KLEM
LOVE SMYKKE FRA SEX AND THE CITY:D
.MADINE DRESS 299.-
2. KING TIGHTS 149,-
3. ANCHOR 299,-
4. MADINE DRESS (I BLÅ PRIKKETE, FINNS I HVIT OGSÅ)
5. SIGRID 149,- (FINNS I FLER FARGERIKE SOMMERFARGER)
6. TANKY TOP 149,- (FINNS I SVART/HVIT)

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar