Hvorfor jeg også hiver meg på blogg bølga?

Jeg har lenge vært på leting etter en blogg som viser hva forskjellige kles butikker, som BIKBOK, har fått inn. Ikke hva som KOMMER, men klær som ALLEREDE er inne. På bikbok.no kan du sjekke ut hva som kommer, men noen ganger er yndlings plagget ditt forsinket å da er det greit med denne bloggen. Har også hørt frustrasjonen av andre at når du har så masse annet du har å gjøre i hverdagen at så klart blir det tiltak å gå fram å tilbake til butikken får å se om plagget ditt har kommet. Derfor kommer jeg til å poste ut om når vi får inn plagg jeg vet dere venter på, om ett it-plagg kommer inn igjen etter det fløy ut av butikken bare på ett par dager, og om kampanjer vi har masse av som kanskje ikke folk alltid får med seg. send meg gjerne ønsker om jeg skal si ifra når ditt yndlings plagg er i butikk:)
Men som sagt sies er jeg også fra Stvg å har bodd all over nedre Norge, å skal studere mote i NEW YORK til høsten, så har masse på hjertet:) Og nevner også hva jeg syns gutta burde shoppe:D Feel free to follow this tiny personal blogg. love love


søndag 28. mars 2010

Ny bukse?


Kom over dette bilde her om dagen å ble inspirert av den enkle som going on her. Først av alt buksa, en litt høy dress bukse modell, ikke så "fin" som en faktisk dressbukse, men komfortabel, med litt slimma legger.
Sko, man legger merke til! Gud jeg elsker sko! Kanskje greit at jeg ikke er stinn av cash, hadde nok endt opp med fler par enn jeg kunne telle! Helt seriøst!
Liker også den deilige loose cardigen-en sammen med save-the-miljø- posen:D LIKE IT ALL!
Jeg kom på, helt uten videre at faktisk har bikbok en bukse som ligner!! whats the odds?? Den vil jeg prøve imorgen!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar