Hvorfor jeg også hiver meg på blogg bølga?

Jeg har lenge vært på leting etter en blogg som viser hva forskjellige kles butikker, som BIKBOK, har fått inn. Ikke hva som KOMMER, men klær som ALLEREDE er inne. På bikbok.no kan du sjekke ut hva som kommer, men noen ganger er yndlings plagget ditt forsinket å da er det greit med denne bloggen. Har også hørt frustrasjonen av andre at når du har så masse annet du har å gjøre i hverdagen at så klart blir det tiltak å gå fram å tilbake til butikken får å se om plagget ditt har kommet. Derfor kommer jeg til å poste ut om når vi får inn plagg jeg vet dere venter på, om ett it-plagg kommer inn igjen etter det fløy ut av butikken bare på ett par dager, og om kampanjer vi har masse av som kanskje ikke folk alltid får med seg. send meg gjerne ønsker om jeg skal si ifra når ditt yndlings plagg er i butikk:)
Men som sagt sies er jeg også fra Stvg å har bodd all over nedre Norge, å skal studere mote i NEW YORK til høsten, så har masse på hjertet:) Og nevner også hva jeg syns gutta burde shoppe:D Feel free to follow this tiny personal blogg. love love


onsdag 3. mars 2010

Winter Wonderland, but soon Spring?Veien jeg går til jobb hver dag:)

Gleder meg til det blir vår så jeg endelig kan bruke klær som jeg har shoppet. gleder meg skikkelig til varme tider nå. Våknet faktisk av soloppgangen idag rundt 8-halv9 i dag tidlig. Note to myself: Skaffe meg persienner! Men jeg trenger farge! Gud, er lenge siden jeg har vært så blek!! Solarium blir så dyrt i lengden! Har ikke shoppet masse, fordi jeg må spare til jeg skal til New York til Høsten<3 :D:D Skal legge ut bilder av leiligheten hvis jeg får den, amazing sier jeg bare!!

Idag fikk vi inn varer, noen ganske fine tettsittende kjoler i 3farger, tar bilde imorgen. Har dessverre blitt sykemeldt ut uka! kjipt!:( liker ikke å være hjemme når jeg må være i ro. Som jeg sa på Face, dumme dumme sene betennelse!

Men vi har fortsatt salg igjen, inkl. jakke fra Jenny Skavland, masse forskjellig tights, denim kjoler å masse mer! Seriøst, det er masse fint på tilbud, jeg ender alltid med å shoppe på salg:p
KOM KOM KOM:D

Onsdag Lovelove<3

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar