Hvorfor jeg også hiver meg på blogg bølga?

Jeg har lenge vært på leting etter en blogg som viser hva forskjellige kles butikker, som BIKBOK, har fått inn. Ikke hva som KOMMER, men klær som ALLEREDE er inne. På bikbok.no kan du sjekke ut hva som kommer, men noen ganger er yndlings plagget ditt forsinket å da er det greit med denne bloggen. Har også hørt frustrasjonen av andre at når du har så masse annet du har å gjøre i hverdagen at så klart blir det tiltak å gå fram å tilbake til butikken får å se om plagget ditt har kommet. Derfor kommer jeg til å poste ut om når vi får inn plagg jeg vet dere venter på, om ett it-plagg kommer inn igjen etter det fløy ut av butikken bare på ett par dager, og om kampanjer vi har masse av som kanskje ikke folk alltid får med seg. send meg gjerne ønsker om jeg skal si ifra når ditt yndlings plagg er i butikk:)
Men som sagt sies er jeg også fra Stvg å har bodd all over nedre Norge, å skal studere mote i NEW YORK til høsten, så har masse på hjertet:) Og nevner også hva jeg syns gutta burde shoppe:D Feel free to follow this tiny personal blogg. love love


mandag 1. mars 2010

Monday outfit:) og mnd første:)
jeg har dessverre ikke min personlige ta-bilde-person-av-meg, så det får bli på denne måten:) whtvr:) men toppen og den hvite blonde bodyen jeg har under er fra bikbok:D å denim skjørtet jeg bruker ofte kommer fra markedet som er på birkelunden på løkka, tror jeg fikk det får knappe 50kr, trooor jeg:) di holder til der på søndager, absolutt verdt å gå innom der, finner ALT der!!

lovelove te deg<3

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar